Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Uber буквально перетворив на брухт велокомпанію Jump після того, як продав цей напрямок компанії Lime, що також займається електротранспортом. Відео знищення «непотрібних» електробайків  було оприлюднено у Twitter.

У травні 2020 року Uber оголосив про продаж напрямку електровелосипедів іншій компанії з прокату електротранспорту Lime. В рамках угоди Uber інвестував у Lime 170 мільйонів доларів, тоді як Lime придбала десятки тисяч велосипедів Uber Jump та пов’язану із ними інтелектуальну власність.

В процесі перемовин Uber повідомив про знищення велосипедів та скутерів більш старої моделі Jump, буцімто через проблеми із технічним обслуговуванням, відповідальністю та безпекою. Це викликало протест серед багатьох прихильників велоспорту.

Цікаво, що сервіс продовжує працювати з Jump у Великій Британії Uber, не утилізувавши там жодного велосипеда.

Розчаровані благодійні організації зазначили, що велосипеди можна було пожертвувати суспільним групам або продати приватним особам, щоб сприяло б використанню електровелосипедів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button