Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія Dragon Capital придбала будівлю загальною площею близько 4,5 тис. кв. м для Київської школи економіки (KSE). Про це повідомляє пресслужба Dragon Capital. На купівлю будівлі по вулиці Миколи Шпака, 3 та її реконструкцію компанія інвестує понад $5 млн.

Планом реконструкції передбачено створити інфраструктуру з сучасними лекційними залами, лаунж-зоною для студентів та конференц-холом. У новому приміщенні KSE зможуть одночасно навчатися понад 600 студентів. Тут розташуються бакалаврат, департамент економіко-політичних досліджень, 8 магістерських програм, включаючи програму МВА, а також офіси Центру економічної стратегії та VoxUkraine.

Після закінчення робіт Dragon Capital передасть шестиповерхову будівлю у довгострокове користування школи.

«У Школи 25 років не було дому, а тепер, завдяки Dragon Capital, ми зможемо дати нашим студентам відчуття справжньої alma mater та створити платформу для розвитку економічної думки країни. Це першій приклад такого меценатства в Україні й вперше за прикладом провідних західних університетів будівля вищого навчального закладу в нашій країні отримає назву мецената», – розповів президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Він також повідомив, що компанія Dragon Capital підтримує KSE з 2016 року, а з 2018-го стала стратегічним партнером школи, надаючи інституції щорічну підтримку в розмірі понад мільйон гривень.

Зазначається, що в новому корпусі Київська школа економіки зможе прийняти перших студентів вже у вересні, а повністю переїхати планують до початку 2021 року.

Обкладинка: будівля, викуплена для KSE за адресою вул. Миколи Шпака, 3. Всі фото з відкритих джерел

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button