Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Monobank скасували акцію «Оплатимо за вас перший штраф, якщо ви отримаєте штраф, зареєстрований системою автоматичної фотофіксації», оголошену при купівлі страхування на авто. Компанія пропонувала клієнтам сплатити перший штраф, зареєстрований системою автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДД.

Скрін з допису Дмитра Макогона

«Схоже, і на їхню думку, штрафи за перевищення швидкості – це не про безпеку на дорогах, а про наповнення бюджету. А всі ці чотири тисячі смертей на дорогах і те, що основною причиною, як раз є перевищення швидкості – це все лірика».  прокоментував запуск акції киянин Дмитро Макагон.

Невдовзі на допис Дмитра відповіли з офіційної сторінки банку в соцмережі. У коментарі зазначили, що оскільки деякі водії ще не знають про запуск системи фотовідеофіксації порушень ПДД з першого червня, та оскільки Monobank дбає про своїх клієнтів, «була запущена акція, яка дозволить на першому інциденті зробити висновки і не повторювати їх більше».

«Впевнені, дуже прикро отримати штраф, за незначне перевищення швидкості не знаючи про нововведення», пояснювали у банку.

Вже пізніше на допис відповів один із засновників Monobank Олег Гороховський: «Дякую за критику. Акцію відмінимо та вибачимось». Відтак, акцію скасували та вибачились наступного дня.

В березні, з початком карантину, Monobank запровадив нову категорію кешбеку з назвою «Карантин», що розповсюджувався на відеоігри для консолей PlayStation та Xbox, стримінгові сервіси перегляду фільмів та серіалів (Netflix, MEGOGO), порносайти (Pornhub, Brazzers) та придбання софту для смартфонів і комп’ютерів (AppStore і Google Play).

Фото обкладинки з сайту moneybank.com.ua 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button