Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Майдані Незалежності прибрали майже всі незаконні рекламні вивіски над будинками. Про це повідомив очільник управління відділу реклами КМДА Олександр Смірнов у дописі на Facebook.

Наразі на даху будівлі Бориса Грінченка, 1 залишилася остання конструкція «FINBANK». За даними Youcontrol, банк припинив своє існування, а балансоутримувачем будівлі, на якій розміщена рекламна конструкція, є державне підприємство «Спецагро», якому неодноразово направляли вимоги демонтувати вивіску, повідомляє Смірнов.

Він зазначає, що вплинути на демонтаж може Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, та закликає «попри все вірити в добропорядність і сподіватися, що Державне підприємство демонтує конструкцію, як то має бути».

У січні цього року в центрі Києва вже прибрали незаконні рекламні конструкції, зокрема, вивіску «Київміськбуд» площею майже 100 квадратів, що висіла на цьому місці понад десять років, а підприємство при цьому не сплачувало за неї.

Світлини з допису Олександра Смірнова

Обкладинка: Аерозйомка Supéro

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button