Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Оператор мобільного зв’язку lifecell виходить на ринок широкосмугового доступу з власним сервісом. Офіційної заяви від компанії ще не було, однак на сайті вже з’явився розділ з описом послуги, повідомляє ITC.

Lifecell пропонує оплачувати послуги мобільного зв’язку і домашнього інтернету в межах єдиного тарифу з балансу мобільного рахунку.

Обіцяють інтернет-з’єднання зі швидкістю 500 Мбіт/сек за фіксовану плату 100 гривень на місяць для абонентів lifecell і 150 гривень – для абонентів інших операторів. Такі ціни діятимуть принаймні рік після підключення. Саме підключення – безкоштовне.

Судячи з інформації на сайті lifecell, запуск заплановано на 13 липня. Розділ для заявок на підключення, судячи з усього, поки не працює, адже там є можливість обрати лише одну адресу.

Фото: John Schnobrich, Unsplash

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button