Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відсьогодні, з 16 липня, Болгарія дозволила в’їзд громадянам низки країн, серед яких – Україна, повідомляє міністерство охорони здоров’я Болгарії.

Прибулі можуть в’їхати до Болгарії без проходження 14-денного карантину. Їх також не змушуватимуть робити ПЛР-тест на коронавірус.

Громадяни країн, які не увійшли до списку, – зокрема Швеції та Португалії, – досі мають показувати на кордоні довідку з результатами ПЛР-тесту, зробленого не раніш як за останні три доби, а в інакшому разі їх змусять відбувати 14-денний карантин.

Читайте також: М’який підхід Швеції до боротьби з коронавірусом розслідуватиме спеціальна комісія

Загалом міністерство охорони здоров’я Болгарії подовжило дію надзвичайної епідемічної ситуації до кінця липня.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України створило інтерактивну карту для планування подорожей за кордон під час пандемії коронавірусу.

Фото: Рильський монастир у Болгарії. Dimitry Anikin, Unsplash

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button