Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23576 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Радник міського голови та очільник Офісу Трансформації Максим Бахматов на час передвиборчої компанії та власне виборчих перегонів йде з КМДА з метою «зберегти політичну незаангажованість як Офісу Трансформації, так і власну».

«Тут почалась турбулентність, проте не управлінська, де я почуваюсь як риба в воді, а політична. Така турбулентність на, мою думку, завжди токсична і несумісна з ефективним управлінням». – повідомив Бахматов на своїй сторінці у Facebook.

Бахматов завершив перший етап Офісу Трансформації й зазначив, що Офіс Трансформації тепер перетвориться в аналітичний центр, Think Tank, що фіксуватиме цифри, аналітику та продовжуватиме розпочаті ініціативи.

«Я з командою настільки заглибилися в масштабні важливі проекти для Києва, що просто сказати «все, кінець» – не на часі й не є правильним. Навпаки, щоденні виклики та перемоги дають сили йти далі. Є бачення розвитку міста на найближчі 20 років і ми готові максимально його втілити за підтримки громади та міської влади. Це активна громадська позиція кожного свідомого киянина», – зі слів Бахматова з пресрелізу Офіса Трансформації.

Радник Кличка заявив, що після виборів готовий повернутися до реалізації проєктів Офісу Трансформації в КМДА.

Також Бахматов заявив, що Віталій Кличко мав рейтинг (за різними даними) від 8 до 19% та антирейтинг у 40%. А на цьому тижні центр Разумкова дає меру 44% голосів «за» серед тих, хто визначився.«Я не претендую на всі 30-25-20%, але 3-5-7-10 мої там точно десь є. Це велика командна робота», – додав він.

Міський голова Києва Віталій Кличко відзначив роботу Максима Бахматова нагрудним знаком «Знак Пошани» та подякував йому та команді за роботу на громадських засадах на благо міста та киян.

«Не прощаємося, а беремо паузу на час виборчої кампанії. Будемо раді продовжувати співпрацю та спільну реалізацію потрібних для міста проектів», – зазначив Віталій Кличко.

Обкладинка: з відкритих джерел

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button