Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Увечері 27 липня через аварію на ТЕЦ зникло електропостачання у частині Києва – переважно на правому березі зокрема у Голосївському, Шевченківському, Печерському та Солом’янському районах. Водночас Інформатор повідомляє, що стрибки напруги помічали також мешканці лівобережних Позняків і Березняків.

Сталося пошкодження обладнання на Київській теплоелектроцентралі №5, що розташована на вулиці Промисловій, повідомляє пресслужба КМДА.

«Спільно зі службами ДТЕК Київські електричні мережі здійснюється перепідключення споживачів. Орієнтовний термін виконання робіт – 3 години», – повідомляють у КМДА.

Деякі споживачі також можуть залишитися без водопостачання.

Через «відсутність напруги в мережі оператора міських електромереж» зупинилися тролейбуси, повідомляє Київпастранс. Зокрема, затримки на тролейбусних маршрутах 1, 3, 5, 7, 8, 9, 12, 15, 17, 38, 40, 40к, 42д, 43, 50.

Не працюють світлофори, через що на дорогах утворилися затори. У ТРЦ Ocean Plaza через відсутність електрики евакуювали людей. Повідомляють про відсутність світла на деяких станціях метро – «Дружби народів», «Печерська».

Інформатор також опублікував фото диму над теплоелектростанцією.

Фото: Інформатор

Даний медіа проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, наданій через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Грантоотримувач Проєкту - Журнал Хмарочос несе повну відповідальність за зміст публікацій, який не обов`язково відображає позицію USAID або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button