Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба СБУ

Печерський районний суд Києва заарештував двох підозрюваних в організації вибухів біля станцій метро «Шулявська» та «Мінська», а також у житловому будинку на Подолі. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Підозрюваних заарештували на два місяці – до 19 вересня – без права на заставу. Їхні дії кваліфікували як теракт.

Саморобний пристрій вибухнув на сходовому майданчику у будинку на вулиці Нижній Вал на Подолі 27 липня. Тоді ніхто не постраждав.

Двох киян 1960 та 1961 року народження правоохоронці затримали 29 липня. За повідомленням СБУ, вони вимагали від СБУ, МВС та інших державних органів перерахувати 50 біткоїнів (понад 500 тисяч доларів) на електронний гаманець.

Про мінування двох мобільних кіосків біля метро «Мінська» повідомлялося 21 липня.

17 липня вибухнув смітник біля станції метро «Шулявська». Поранення ніг дістав 22-річний студент.

Крмі того, прокуратура Києва повідомлє про затримання 29-річного киянина, якого підозрюють у здійсненні дзвінка про мінування станції метро «Вокзальна». Через це повідомлення 29 липня з «Вокзальну» довелося евакуювати понад 300 пасажирів і закрити станцію не вхід і вихід. Вибухівки не виявили.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button