Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія Franchise Group запускає першу в Україні соціальну франшизу екологічного проєкту «Україна без сміття».

На честь 8-ї річниці Franchise Group, компанія допоможе «Україні без сміття» з масштабуванням їх справи, як «найбільш послідовному проєкту, що вчить людей відповідально поводитися зі своїми відходами й розділяти сміття».

«Зазвичай на день народження отримують подарунки, а ми вирішили презентувати франшизу компанії, яка стала “адвокатом” і рупором відповідального ставлення до відходів. Це буде перша сортувальна франшиза, яка масштабує суспільний успіх “України без сміття”», — повідомила Мирослава Козачук, СЕО та співзасновниця Franchise Group.

Компанія виділила п’ять пунктів, що спонукали її спрямувати допомогу екоініціативі:

  • «Україна без сміття» — лідер екоруху в Україні;
  • Засновниця проєкту Євгенія Аратовська пройшла навчання в Першій школі франчайзингу та мріяла створити міжнародну франшизу для свого проєкту;
  • Сьогодні «Україна без сміття» сортує відходи по 40 контейнерам на станції сортування, що знаходиться на вулиці Саперно-Слобідська, 25 в Києві;
  • Проєкт постійно розвивається. Останні ініціативи «України без сміття»: карантинний
    сервіс «УБС Кур’єр», прийом текстильних відходів на утилізацію та прийом харчових
    відходів на компостування;
  • «Україна без сміття» демонструє, що на смітті можна заробляти.

Franchise Group створила більш ніж 500 франшиз для таких компаній як «Еко-Лавка», «Франс.уа», «Сімейна Пекарня», Salateira, G.Bar, «Cім’я ресторанів Борисова», «Шериф», CSD.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button