Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Шостого серпня у Києві відбудеться експертне обговорення «Urban law: юридичні проблеми життя міста і містян», в якому візьмуть участь представники КМДА та юристи-практики.

Обговорення пройде у форматі world cafe – тобто модеровані сесії чотирьох-шести спікерів з почерговими короткими виступами-обмінами думками. Подію транслюватимуть у Facebook.

Мета заходу – згенерувати спільні рішення проблем. Очікується, що КМДА погодиться взятись за вирішення озвучених проблем, а юристи й урбаністи долучаться до окремих проєктів.

Подія почнеться об 11:00 шостого серпня у парку імені Богомольця (вулиця Богомольця, 5).

Програма обговорення влючає три тематичні блоки:

11:10-12:00. Блок 1: Топ актуальних міських проблем.

Мова піде про незаконну забудову, паркування, МАФи, інфраструктуру тощо. Спікерами стануть представники КМДА й активісти-урбаністи, які назвуть гострі проблеми життя міста і містян. Спікери: Женя Кулеба (Місто-сад), Олексій Кулеба (Благоустрій) Олексій Король (Зеленбуд) Олександр Смирнов (Реклама).

12:00-12:45. Блок 2: Погляд юристів на проблеми.

Обговорення точкових юридичних рішень для озвучених у першому блоці проблем, таких як забудова, МАФи, велосипеди, торгівля, фасади. Що не так із правозастосовною практикою? Які рішення можливі прямо зараз? Спікери: Юристи Володимир Копоть, Денис Фетісов, Тарас Дзьоба, Євген Комаров, Поліція.

12:45-13:30. Блок 3: Київ майбутнього.

Обговорення системних юридичних рішень для глобальної зміни міста: нові правила благоустрою, реклами, паркування, фасадів, руху містом. Які потрібно повноваження для міста? Які системні нормативні акти? Що принципово нового там повинно бути записано? Спікери: Тарас Потічний (Bolt), Владислав Белоцький, Віталій Власюк, Костянтин Яловий (депутат Київради).

Модеруватиме захід юрист Владислав Власюк.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button