Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Засновник Microsoft Білл Гейтс вважає, що пандемію коронавірусу вдасться зупинити лише наприкінці 2022 року. На думку бізнесмена, якби не фінансові вливання в медицину, що дозволило розробляти ліки і вакцини, коронавірус панував би на планеті щонайменше ще п’ять років. Про це він повідомив в інтерв’ю Wired.

«Ми маємо визнати, що було завдано економічного збитку на трильйони доларів і економіка загрузла в боргах, але потік інновацій щодо розширення масштабів діагностики, розробки нових ліків, вакцин насправді вражає. І це змушує мене думати, що для багатого світу ми зуміємо покласти край епідемії до кінця 2021 року, а для всього світу – до кінця 2022 року. Це тільки завдяки масштабам інновацій у цій сфері», – заявив Гейтс.

При цьому, за словами мільярдера, пандемія вагомо уповільнила прогрес напрацювання ліків для боротьби з малярією, поліомієлітом та ВІЛ.

«Минуть роки, перш ніж ми повернемося до того стану, в якому знаходилися на початку 2020 року. Це не Перша і не Друга світова війна, але масштаби негативних потрясінь для всієї системи можна порівняти», – зазначив він.

Обкладинка: Білл Гейтс. Jeff Pachoud / GETTY IMAGES

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button