Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Уузв’язку зі зйомками фільму для компанії Netflix на вулицях Києва у серпні обмежуватимуть або перекриватимуть рух, повідомляють на сайті КМДА .

Міська влада попереджає про наступні зміни:

  • 12 серпня з 05:00 до 14:00 не було проїзду на вулиці Гоголівській (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та обмежували рух на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської).
  • 14 серпня з 05:00 до 21:00 перекриють вулицю Костянтинівську (у кварталі від вул. Заводської до вул. Оленівської та від вул. Заводської до вул. Юрківської).
  • 17 серпня з 05:00 до 18:00 – вулицю Електриків (у кварталі від вул. Заводської до провулку Електриків).
  • 17 серпня з 14:00 до 21:30 – вулицю Промислову, 4 (під Південним мостом).
  • 18 серпня з 05:00 до 14:00 перекриють рух на вулиці Гоголівській (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) та обмежать рух на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської)
  • 25 серпня з 05:00 до 21:00 перекриють вулицю Ярославську (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Почайнинської).

Забезпечити дотримання правил благоустрою і протиепідемічних вимог зобов’язався організатор –  товариство з обмеженою відповідальністю «ЕППЛ ТРІ ПРОДАКШНС».

Про початок зйомок комедійного бойовика про політичні інтриги на державному рівні під назвою «The Last Mercenary» нещодавно повідомив міністр культури Олександр Ткаченко. Зйомки фільму триватимуть із 10 серпня до 26 вересня. За сюжетом події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів – Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button