Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За минулу добу в Україні зафіксували новий антирекорд захворюваності на коронавірус — 1732 випадки. З них у Києві — 158, найбільший рівень захворюваності за добу зафіксували у Харківській області (205), Львівській (184) та Одеській (160).

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час онлайн брифінгу повідомив про зміну поділу на карантинні зони Україні, відповідно до якого Київ із «зеленої» зони перейшов до «жовтої».

Нагадаємо, що в «зеленій» зоні обов’язковим є носіння масок та респіраторів у громадських місцях та транспорті, а відвідувачі масових заходів мусять дотримуватися дистанції у півтора метри; дозволені пасажироперевезення лише за кількістю місць для сидіння; а кінотеатри можуть бути заповнені тільки наполовину.

При переході до «жовтої» зони до чинних обмежень додається заборона відвідувати заклади соціального захисту, в яких перебувають літні люди.

Зазначається, що це буде актуально протягом 14 днів.

Всього з початку епідемії Covid-19 виявили у близько 88 тисяч осіб, з них одужали більше 46 тисяч пацієнтів, а 2 011 — померли від ускладнень. Продовжують лікуватися від захворювання близько 40 тисяч українців.

Обкладинка з сайту hromadske.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button