Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Bouquet Kyiv Stage 2020

20-25 серпня у Києві втретє проходить фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2020. Некомерційний фестиваль відбувається на території заповідника «Софія Київська».

Шестиденна програма фестивалю поділяється на музичну, літературну, театральну, візуальну, дитячу та бесіди.

Зокрема, у музичній програмі буде джаз, академічна та авангардна музика, твори Валентина Сильвестрова, Дьордя Лігеті, Генрі Перселла, виступи Каті Чилі, Назгуль Шукаєвої, New Era Orchestra, постановка «Йов» від Nova Opera тощо.

Фото: Bouquet Kyiv Stage 2020

У літературній програмі беруть участь Ірина Цілик, Катерина Калитко, Марк Бєлорусець, Сергій Жадан, Артем Чех. Софія Андрухович та інші.

Докладніше з програмою можна ознайомитися на сайті Bouquet Kyiv Stage 2020.

З огляду на карантин діятиме обмеження одночасної кількості гостей на події. Гарантовано відвідати захід дозволить попередня реєстрація. Щоб зареєструватися, потрібно зайти на сторінку події, яка зацікавила. Якщо реєстрація закрита, шанси потрапити на подію залишаються.

Фото: Bouquet Kyiv Stage 2020

Вхід на події – за вхідним квитком до Софії Київської, вартість якого – 100 гривень за повний і 50 гривень за пільговий. Вартість абонементу на весь період фестивалю – 500 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button