Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

29 серпня о 12.00 на YouTube-каналі «Телебачення Торонто» почнеться трансляція четвертого міжнародного онлайн-фестивалю сучасного мистецтва та цифрових технології Intercity Live 4: Eurotrip. У суботу на неділю по 12 годин триватимуть два стріми, де глядачі зможуть познайомиться з кількома десятками виступами артистів з України та Європи, дивитимуться документальне кіно, перформанси, стріт-арт та навіть техно-аеробіку. 

Подія триватиме два дні. Кожного дня по 12 годин триватимуть безперервні стріми з різних куточків Європи: близько 15 міст України та включення із Польщі, Франції, Німеччини, Австрії, Латвії та Румунії. 

Мета онлайн-фестиваль Intercity Live – підтримати українську культуру та її шанувальників. В період, коли можливість подорожувати чи ходити на концерти обмежена, культурний онлайн-євротур дозволить познайомитися з десятками нових виконавців та проєктів безкоштовно зі своїх домівок. 

У програмі:

  • Музичні виступи в різних жанрах – від електронної до року, від синті-попу до французького шансону. Серед хедлайнерів – Хамерман Знищує Віруси, учасники фіналу Нацвідбору Євробачення гурт TVORCHI, сайд-проєкт двох учасниць Dakh Daughters Ragapop, паризький колектив La Mathilde та інші
  • Три документальні стрічки про українську культуру, аудіовізуальні перформанси та виступ пластичного театру, створення муралу наживо та інший арт від партнерських фестивалів. 
  • Для глядачів спеціально створили VR-потяг, де, створивши аватарку, можна пересуватися вагонами, стилізованими під різні локації, заводити знайомства, спілкуватися і танцювати. Потяг «пролетить» над різними знімальними майданчиками: на березі озера в Тернополі, на київському пляжі, у великому концертному майданчику Парижу, у Барбакані Руської Брами в Кам’янці-Подільському та біля Палацу культури Погулянка у Львові тощо. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button