Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Kooperativ

Коворкінг-простір Kooperativ, розташований біля Золотих воріт і Львівської площі, відкрив терасу, яка працюватиме як місце для роботи, подієвий майданчик і бар.

Відкриття тераси відбулося 26 серпня у форматі закритої вечірки для резидентів простору та друзів.

Kooperativ на вулиці Січових Стрільців 23А заснували Василь Гроголь та Андрій Федорів. Простір займає три поверхи колишнього приміщення книжкової фабрики «Жовтень».

«Як тільки з’явилася ідея створення Kooperativ, ми з Андрієм хотіли, щоб це був багатофункціональний простір: у якому працюють, знайомляться, розважаються і навчаються. Тераса – це теж втілення цієї концепції. Вдень резиденти можуть працювати на відкритому простору. Амфітеатр дозволить проводити тут лекції та показувати кіно. А у п’ятницю, суботу й неділю ми відкриваємо бар, вмикаємо party mode і запрошуємо всіх веселитися», – розповідає Василь Гроголь.

Зараз бар працюватиме у тестовому режимі за таким графіком: п’ятниця з 17:00 до 22:00, субота та неділя з 13:00 до 22:00.

На барі пропонуватимуть класичні коктейлі, німецьке пиво Noam, лимонади Fritz, Club Mate, Wostok. Кожного тижня – нове меню з закусками.

Перша освітня подія, яку проведуть на терасі, відбудеться у понеділок 31 серпня – дискусія «Творчість у часи кризи». Вона стане завершенням виставки «Сто днів самотності», яка впродовж двох місяців тривала у Kooperativ.

Це другий відкритий майданчик Kooperativ. Також у просторі є великий дах площею 800 метрів квадратних. До 20 вересня на даху можна подивитися інсталяцію Олексія Золотарьова «Роза вітрів. Документ».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button