Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kharkivprideukraine

Організатори ХарківПрайд вирішили провести Марш рівності 13 вересня у форматі автопробігу. Це перший в Україні правозахисний ЛГБТ-марш такого формату, тож деталі акції ще узгоджуються.

«Наразі автоколона – найбезпечніший в умовах карантину формат проведення мирного зібрання. Цей аргумент найбільше вплинув на наше рішення, – повідомляють організатори події. – Поки можна долучитись до маршу лише на своїй автівці, або залучити друзів і подруг з машиною. Проте ми також думаємо над іншими безпечними активностями для всіх, хто не має автівки».

Для участі в колоні на Марші рівності слід подати заявку до дев’ятого вересня, зареєструвавшись за посиланням.

Марш рівності вперше відбувся у Харкові у 2019 році. Перед цим ультраправі, зокрема члени угруповань «Традиція і порядок» та «Фрайкор» скоїли кілька нападів на заходи ХарківПрайду.

Місяць тому «Традиція і порядок» пообіцяла, що цьогорічний Марш рівності в Харкові «мирно не закінчиться», зазначає Zmina.

30 серпня ультраправі, зокрема з «Традиції і порядку» напали на учасників ЛГБТ-акції в Одесі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button