Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Anton Belitskiy, Unsplash

Першого вересня Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт №2673, який дозволяє невеликим закладам, які надають готельні послуги і якими керують ФОПи, офіційно називатися готелями.

Зараз готельні послуги можуть надавати тільки юридичні особи. «Ми усуваємо цю несправедливість», – заявляють у партії «Слуга народу», депутати котрої розробили документ. Вважають, що такий крок збільшить надходження до бюджету та створить нові робочі місця.

Автори законопроєкту пропонують внести до закону «Про туризм» такі зміни: виключити поняття «підприємство» з визначень «готель» і «готельна послуга» і замінити на «суб’єкт господарювання»; надати право користувачеві нарівні з власником подавати заяву про надання об’єктам туристичної інфраструктури відповідної категорії.

14 липня Верховна Рада проголосувала за закон про легалізацію ігрового бізнесу, який дозволяє відкривати казино та зали гральних автоматів у готелях – але категорії від трьох зірок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button