Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/webrazzi

Компанія Glovo запустила підписку на доставку їжі – за 199 гривень на місяць підписник може не доплачувати за доставку, повідомляє Retailers.

За умовами послуги Glovo Prime, сума кожного замовлення не має бути менша за 150 гривень, якщо це доставка з кафе, ресторанів і магазинів, і 180 гривень – якщо з супермаркетів.

Без підписки зараз доставка їжі Glovo у Києві коштує 40 гривень, із супермаркетів – 60 гривень. Щоб виправдати підписку, підписнику достатньо робити понад чотири замовлення на місяць.

Кількість замовлень необмежена. Дія підписки не поширюється на розділи «Експрес-доставка» та «Що завгодно». В разі скасування підписки її умови лишаються активними до кінця оплаченого періоду.

Послуга Glovo Prime працює в тестовому режимі і компанія офіційно не анонсувала її запуск. Така підписка вже працює в 11 країнах світу, де в середньому підписниками є 10% користувачів сервісу.

Низка досліджень свідчить, що покупці надають перевагу безкоштовній доставці, аніж зниженій вартості товару. Чимало споживачів відмовляються від замовлення після того, як додали товари у кошик і побачили, як сильно зросла загальна вартість після врахування доставки.

Так, торік Американська федерація ритейлерів виявила, що 65% споживачів у першу чергу шукають опції безкоштовної доставки. Також спостерігається тенденція обирати самовивіз, щоб зекономити на доставці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button