Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Marten Newhall, Unsplash

Станом на дев’яте вересня на обліку в столичній службі зайнятості перебувало понад 25 тисяч безробітних, що приблизно втричі більше, ніж на аналогічну дату торік (понад 8 тисяч). Про це повідомляє пресслужба Київського міського центру зайнятості.

З 12 березня, коли уряд запровадив карантин, у центрі зареєструвалося 28,2 тисячі безробітних, а загалом із початку року – 32,6 тисячі.

Водночас у службі зазначають, що в останні місяці кількість громадян, які звертаються до центру зайнятості за отриманням статусу безробітного, значно зменшилась. Пік навантаження припав на квітень – 9,4 тисячі безробітних, – та в серпні стали на облік лише три тисячі.

Натомість безробітні стали частіше знаходити роботу. Якщо у квітні вдалося працевлаштувати лише 305 осіб, то у серпні ця кількість зросла до 1432.

Найчастіше знаходили роботу в оптовій та роздрібній торгівлі, на підприємствах переробної промисловості, у сфері державного управління й оборони, на транспорті, у професійній, науковій та технічній діяльності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button