Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: WePlay Esports Arena Kyiv (Олександр Козаченко, ain.ua)

Компанія WePlay Esports відкриває в Києві кіберспортивну арену – WePlay Esports Arena Kyiv. Очікується, що перший турнір відбудеться в листопаді 2020 року, повідомляє ain.ua.

Кіберспортивна арена зайняла сьомий павільйон на ВДНГ. Загальна площа об’єкту становить понад 1000 квадратних метрів. На трибунах може розміститися 160 глядачів. Також є окремі зони для гравців, коментаторів, аналітиків і персоналу.

Фото: WePlay Esports Arena Kyiv (Олександр Козаченко, ain.ua)

У будівництво WePlay Esports Arena Kyiv інвестували кілька мільйонів доларів, а сам павільйон взяли в довгострокову оренду. Юрій Лазебніков, керуючий партнер компанії WePlay Esports, розповів, що в умовах оренди зовнішній вигляд будівлі потрібно зберегти. Через це компанії довелося побудувати павільйон всередині павільйону, щоб повністю зберегти історичну будівлю.

Фото: WePlay Esports Arena Kyiv (Олександр Козаченко, ain.ua)

Вже сьогодні всі складні будівельні роботи закінчені та починається фінальна частина наповнення арени обладнанням. На думку Юрія Лазебнікова, через місяць-півтора арена буде готова показувати перші турніри. А вже перший масштабний міжнародний турнір відбудеться в листопаді цього року.

Арена розрахована для кіберспортсменів різного рівня – напівпрофесійних та команд першого рівня. Проте очікується, що приміщення на ВДНГ будуть використовувати й для інших заходів, не пов’язаних з відеоіграми.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button