Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На відеохостингу YouTube з’явиться нова функція Shorts, яка дозволяє публікувати короткі ролики тривалістю 15 секунд. Shorts запускається в статусі бета-версії в Індії, повідомляється в офіційному блозі YouTube.

Нова функція схожа на популярний китайський застосунок для створення та поширення коротких відео TikTok. В YouTube Shorts є спеціальна камера, яка дозволяє об’єднувати різні окремі кліпи в єдине відео, інструменти для управління швидкістю відтворення, функції таймера і зворотного відліку. Також користувачам буде доступна можливість використання музики з бібліотеки композицій і пісень.

Фото: інтерфейс YouTube Shorts (YouTube)

Наразі в Індії заборонено використовувати TikTok, тому сервіс має всі шанси, щоб стати популярним. До того ж США також погрожують заблокувати застосунок. Розробників підозрюють у передачі особистих даних користувачів китайській владі. Через це YouTube мав намір укласти угоду з TikTok. Це б дало можливість застосунку продовжувати працювати в США. Проте TikTok відмовився та  уклав угоду з американським виробником офісного софту Oracle.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button