Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23553 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Thierry Monasse

Засновник Microsoft Білл Гейтс вважає, що пандемію коронавірусу вдасться зупинити в розвинутих країнах до кінця 2021 року, в інших країнах в 2022 році. Про це він розповів в інтерв’ю виданню Intelligencer.

За його словами, якщо 80% усіх вакцин отримають повне схвалення, людство зможе подолати пандемію в 2022 році.

Білл Гейтс переконаний, що подолати пандемію до 2022 року можна за умови розробки дієвої та дешевої вакцини: «Нам пощастить, якщо деякі з тих вакцин, які зараз розробляють, працюють, включаючи достатньо дешеві, щоб ми могли масштабувати їхнє виробництво. І якщо ми запустимо фабрики і отримаємо гроші, щоб закупити її для всього світу», – заявив американський підприємець.

В цьому випадку, продовжив він, в 2021 році пандемія піде на спад, а в 2022 році глобальна пандемія закінчиться. Цей процес все одно затягнеться, додав Гейтс: «Якщо ви не отримаєте колективний імунітет на дійсно дивовижному рівні, наприклад, 20 або 30 відсотків, у вас буде 7 мільярдів людей, кожному з яких потрібно дві дози вакцини. Це 14 мільярдів доз. Ми нічого не робимо в такому обсязі. Таким чином, навіть якщо 80 відсотків усіх вакцин будуть схвалені, і ми отримаємо всі ці можливості, процес ліквідації пандемії триватиме до 2022 року. Ми зможемо покласти цьому край в розвинутих країнах в 2021 році. А в решті світу в 2022 році».

Раніше бізнесмен заявив, що якби не фінансові вливання в медицину, що дозволило розробляти ліки і вакцини, коронавірус панував би на планеті щонайменше ще п’ять років.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button