Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Оскароносні режисери Джеймс Кемерон, Клінт Іствуд та Мартін Скорсезе підтримали кінотеатри в їхніх спробах отримати фінансову допомогу в період кризи, що склалася через пандемію. Вони надіслали спільний лист лідерам Сенату і Палати представників США, повідомляє Тhe Guardian.

У листі говориться, що карантин, спричинений пандемією коронавірусу, завдав нищівного удару по кінотеатрам. Без глядацьких коштів останні «можуть не пережити наслідки пандемії». Режисери також наголосили, що 69% малих і середніх кінотеатрів будуть змушені заявити про банкрутство та назавжди закритися, якщо їм не нададуть допомогу.

Цей лист підписали понад 70 режисерів і продюсерів, члени Національної асоціації власників кінотеатрів, Гільдії режисерів Америки і Асоціації кінематографістів. Серед підписантів – продюсери Барбара Брокколі, Майкл Дж. Вілсон, Патті Дженкінс, Майкл Бей, Педро Альмодовар, Уес Андерсон, Ноа Баумбак, Альфонсо Куарон, Алехандро Гонсалес Іньярріту, Сем Мендес, Адам МакКей, Тодд Філліпс, Гай Річі, Зак Снайдер, Дені Вільньов, Тайка Вайтіті і багато інших.

Вони попросили Конгрес США перенаправити невитрачені кошти з пакету допомоги, яка надавалась під час коронавірусу, або вжити нових заходів, щоб допомогти кінотеатрам пережити пандемію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button