Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Eastman – це новий проєкт мережі First Line Group («ЖЗЛ», «Итальянская редакция», «Любимый Дядя»). Меню ресторану – це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухонь, однак не традиційних, а радше відтворених на європейський лад. За його розробку відповідав бренд-шеф Володимир Ташаєв.

«Це підхід експата, який багато де був і все скрізь встиг спробувати. Він міксує спеції з північних країн з фруктами і пікантними нотами з південних, він їде на схід, потім різко повертає на захід. Це справжня історія людини, яка закохалася у Схід, пройнялася його історією та культурою, взяла усе найкраще і посадила у європейський ґрунт», – пояснюють свою концепцію у закладі. 

З меню: індійський хліб наан – 65/85 гривень, шовковий рамен з креветками – 339 гривень, хрусткі момо з бараниною – 175 гривень, зелений карі з креветками, ракушками і кальмарами – 425 гривень, десерт мочі – 95 гривень, авторські коктейлі – 190-220 гривень.

У меню є позначки для страв без глютену, без лактози, без цукру, веганський та гострих страв. А також окрема позначка «любов» – для страв, які команда Eastman особливо рекомендує. Наприклад, хліб наан або шу май з гребінцем і свіжим трюфелем.

Також у меню представлені десерти, серед яких мочі та наполеон у 10 варіантах: з матча, масалою, безлактозний кокосовий та інші. 

Заклад розташувався на Великій Васильківській, 85/87. Раніше тут працював банк, а ще до цього – ресторан «Чернівці». Про це і досі нагадує стара вивіска на боковій стіні будинку. 

За інтер’єр закладів First Line Group відповідає Дмитро Запорожець, і Eastman не став виключення. До проєкту також долучилася дизайнерка Жанна Киселева. Зараз ресторан може прийняти до 150 гостей, проте з часом посадку планують ущільнити до 270-300 людей.

Основний зал ресторану визначають високі стелі, панорамні вікна, велика кількість зелені та червоні акценти. Колони оздоблені іспанською керамічною плитка, виготовленою за старовинною технологією. А на вході відвідувачів зустрічають скульптури Володимира Качмара.

Бар виділили окремою зоною у правій частині закладу. Тут прагнули створити дещо відмінну від основного залу атмосферу завдяки зниженій стелі та тьмяному освітленню. На другому рівні розмістили Private room: цю зону можна забронювати для святкувань в колі родини і друзів або ділових зустрічей. Кімнату візуально виділяє великий обідній стіл, декоративний камін та книжкові полиці. Стільці для неї, як й багато інших деталей в інтер’єрі ресторану, були спеціально привезені зі Шрі-Ланки.

З іншого боку на другому рівні розмістили дитячу кімнату. Планується, що відвідувачі зможуть залишити дітей гратися з нянею, поки відпочивають в ресторані. Проте на час карантину кімната зачинена. 

Поки Eastman працює в тестовому режимі: потрапити сюди можна з 18.00, попередньо замовивши столик. За три тижні у меню планують додати обіди, а за півтора місяці – також сніданки. 

Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 40 днів. За цей час ми опублікували 27010 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button