Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 Фото: Max Bender, unsplash

Департамент транспорту Великобританії провів дослідження, яке показало, що 93% респондентів продовжуватимуть їздити на велосипеді та ходити пішки після зняття обмежень через Covid-19, повідомляє видання Сycling industry.

Дослідження провели після повідомлень про різке збільшення велосипедного руху протягом останніх шести місяців пандемії. Дані показують, що в деякі дні рівень користування велосипедом збільшувався до 300%.

Опитування проводилося в період з травня по липень 2020 року, і його вибірка склала 2688 осіб. У період з травня по липень 2020 року 39% респондентів повідомили, що вони більше ходять пішки, а 38% заявили, що вони їздять на велосипеді більше, ніж до спалаху коронавірусу. 94% респондентів, які почали більше ходити або їздити на велосипеді, вважають, що вони будуть продовжувати це робити після зняття карантинних обмежень.

Крім того, з усіх респондентів 86% висловили стурбованість станом свого здоров’я, коли думали про використання громадського транспорту, у порівнянні з 19%, які користувалися індивідуальним транспортом. 68% респондентів стурбовані використанням шерінгових сервісів.

До того ж, дані показують, що використання велосипедів в середньому становить 130% від рівня до встановлення обмежень, а використання автотранспортних засобів в середньому становить близько 100%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button