Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: blog.ecosia.org

Німецька пошукова система Ecosia, створена для підтримки екології у світі, інвестувала один мільйон фунтів стерлінгів (1 291 499 доларів) у фінтех-стартап TreeCard. Ecosia стала власницею 20% частки цієї компанії, повідомляє Finextra.

Німецька компанія підтримала ідею стартапу виготовляти дерев’яні платіжні картки, користувацькі витрати з яких направлятимуться на підтримку різних програм із відновлення лісу.

TreeCard надається разом із мобільним додатком, за допомогою якого користувачі можуть: відслідковувати власні витрати; розділяти рахунки між друзями; відслідковувати, скільки дерев висадили за кошти, які вони витрачали.

Працюючи в мережі Mastercard, TreeCard функціонує як повноцінна дебетова картка із підтримкою безконтактних транзакцій та мобільних платежів.

За словами співзасновника TreeCard Джеймі Коса, фінтех-стартап хоче залучити як мінімум 100 тисяч користувачів. У компанії зазначають, що саме така кількість клієнтів дасть змогу профінансувати висадку шести мільйонів дерев, а всі доходи від платіжних операцій користувачів TreeCard підуть на проєкти з відновлення лісу у 38 місцях світу. Зараз Ecosia для висадки дерев використовує прибутки, отримані від реклами.

TreeCard запустять в США та в інших європейських країнах упродовж наступного року. Запуск залежить від інтересу до такого платіжного продукту з боку суспільства і кількості підписок, зазначає Джеймі Коса.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button