Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: runnyrem, unsplash

У Празі відкрили перший чотиризірковий готель Legerova 9 для інфікованих коронавірусом. Щоб заселитися у готель, треба надати довідку про позитивний тест на COVID-19, повідомляє компанія Czech Inn Hotels.

Всього у готелі — 55 номерів. Обслуговування у готелі влаштовано повністю безконтактно: забронювати номер можна через сайт або замовити телефоном. На стійці реєстрації у фойє готелю є монітор, ключі від номерів — у дверях кімнат. Свої побажання клієнти можуть передати в електронному або телефонному режимі. Гостям дозволено залишати номер лише для візиту до лікаря. Вартість стандартного номера від 1000 чеських крон (1220 гривень) за ніч, зі сніданком — 1200 крон (1460 гривень). Після виїзду кімнати залишатимуть на один день порожніми, а після цього їх продезінфікують. У готелі переважно одномісні кімнати, проте там розміщують і пари. Великі компанії також зацікавлені в цій послузі, і вони розміщують своїх співробітників.

У Асоціації готелів та ресторанів Чехії вважають, що в майбутньому таких готелів може стати більше. На їхню думку, це може врятувати частину готелів від закриття, адже з початком пандемії у Чехії вже закрились 10% готелів.

За добу 18 жовтня в країні коронавірусом інфікувалися 5059 осіб, всього з початку пандемії – 173 885 підтверджених випадків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button