Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Міський голова Віталій Кличко захворів на коронавірус і тому не голосуватиме на місцевих виборах, які проходять в Україні сьогодні, 25 жовтня.

Кличко отримав позитивний результат тесту на COVID-19 напередодні, 24 жовтня. Вважає, що міг, зокрема, заразитися, відвідуючи інфекційні відділення, де лікують хворих. Водночас на фото, які публікувала пресслужба, мер був вдягнений у захисний костюм.

«Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах. Лікуюся вдома, на самоізоляції. Вірус вразив буквально в останній день перед виборами», – повідомив він.

Виборчі дільниці у Києві мали відкритися о 8:00. Запізнилися з відкриттям по одній дільниці у Дарницькому, Оболонському та Подільському районах, та станом на 8:30 вже всі працюють.

На вході до дільниць виборцям вимірюють температуру. У КМДА просять брати ручку з собою. Дільниці працюватимуть до 20:00.

Кінцевий термін встановлення результатів – 6 листопада. 15 листопада відбудуться другі тури в тих містах, де жоден кандидат у мери не набере понад 50%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button