Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

В Україні можуть ввести карантин вихідного дня. Такий варіант наразі розглядає Кабінет міністрів, повідомляє РБК-Україна.

Карантин «вихідного дня» діятиме з вечора п’ятниці до ранку понеділка. Такий варіант передбачає закриття фудкортів, заборону розважальних заходів, ресторани працюватимуть тільки на винос.

Видання «Українська правда» з посиланням на джерела повідомило, що ймовірність посилення карантину дуже висока. Зокрема, розглядаються варіанти від «карантину вихідного дня» до запровадження комендантської години та штрафів за її порушення.

За минулу добу, другого листопада, в Україні зафіксували черговий антирекорд за кількістю нових випадків інфікування коронавірусом – 8899 осіб. У Києві на сьогодні вже 39 534 підтверджених випадки захворювання на COVID-19, за добу – 789.

За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, коронавірус в Україні поширюється в ураганному режимі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button