На Виноградарі відкрили корейський ресторан, де гості самі смажать барбекю (фото)
Шеф-кухар Парк Кісунг раніше працював у ресторані з двома зірками Мішлен.
Шеф-кухар Парк Кісунг раніше працював у ресторані з двома зірками Мішлен.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24975 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У торговельному центрі «Ретровіль», що на Виноградарі, відкрився ресторан корейської кухні «Кім Кімчі». Його особливість у тому, що м’ясо можна засмажити самому – у кожний стіл вбудовано гриль і витяжку.
«Тут усе інакше. Приходиш, замовляєш, наприклад, стейк рібай. Тобі приносять телятину, рис, листя салату і п’ять невеликих side dish, типу кімчі та баклажанів. Офіціант ставить розігріте вугілля в круглий отвір гриля в столі, а ти опускаєш невелику витяжку звідкісь зверху та береш щипці. Смажиш м’ясо так, як вважаєш за потрібне, ріжеш його ножицями, складаєш його з рисом і кімчі у листя салату та їсиш», – розповідають власники.
За словами власників, середній чек виходить приблизно 400 гривень на гостя.
Допомагає смажити, різати й загортати у салат шеф-кухар Парк Кісунг, який працював у ресторані з двома зірками Мішлен. Запевняють, що у «Кім Кімчі» в меню таку ж їжу, як і в Кореї. Власне, в меню – найпопулярніші корейські страви.
Крім грилю, можна замовити вже готову їжу: супи з кімчі, смажена курка, свинина й телятина. Свинина у кисло-солодкому соусі з овочами коштуватиме 168 гривень, маринована телятина «бульгогі» з овочами, грибами і рисом – 149 гривень, а гострі панкейки з кімчі – 147 гривень. З морепродуктів є лосось (197 гривень) і восьминіг (297 гривень), а також закуска з креветок і кальмарів з соусом тартар (157 гривень).
На барі, крім пива, пропонують чотири спеціально розроблені коктейлі. Серед них – «Бладі Кім» (120 гривень), варіація на кштал корейської «Кривавої Мері», тільки з горілкою з шиїтаке, лимонним фрешем, томатноою водою та таємним інгридієнтом. Коктейль «Кімоза», який відсилає до «Мімози», коштує 115 гривень.
Надалі «Кім Кімчі» планують запустити доставку та самі вироблятимуть пиво.
Інтер’єр закладу проєктували balbek bureau, а над образом, візуалізацією та комунікаційною стратегією працювала агенція Гроза.
Ресторан розташовано поряд із фудкортом ТЦ «Ретровіль» на проспекті Правди, 47. Заклад працює з 10:00 до 22:00.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті