Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kudago.com

У Києві зачиняється клуб «Бінго», який працював понад 20 років, повідомляється на сторінці закладу в Facebook. Приміщення, в якому працював клуб, змінює власника і напрямок діяльності.

«Клуб «Бінго» закривається тому, що власники продали приміщення мережі супермаркетів АТБ. Клуб практично не працює, концертів немає», – розповів «Хмарочосу» концертний директор закладу Влад Ляшенко, додавши, що в першу чергу на діяльність клубу вплинули карантинні обмеження.

Всі заплановані в клубі концерти і заходи буде перенесено, а деякі і так опинились «під забороною» через «карантин вихідного дня».

«Маємо надію, що концертна індустрія якнайшвидше відродиться після кризи, і в Києві з‘являться нові достойні майданчики. А «Бінго» – це вже історія», — йдеться в повідомленні.

Клуб «Бінго» — це був один з найбільших в Украіні та одним з найстаріших концертних клубів Києва, на 1500 глядачів, з власною технічною базою. Культурно-розважальний комплекс понад 20 років приймав концерти вітчизняних та зарубіжних артистів.

На майданчику виступали і українські артисти такі як «Бумбокс» та «Скрябін» та зарубіжні артисти. Так, «Бінго» був головним столичним закладом, який приймав зірок світової андеграунд-сцени. Зокрема, саме тут виступали гурти Sepultura та Cannibal Corpse.

Також в клубі у 2018 році пройшов виступ українського гурту «Сокира Перуна», через що здійнявся гучний скандал. Річ у тім, що на концерті деякі відвідувачі демонстрували заборонену законом нацистську символіку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button