Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23179 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба SAGA Development

У житловому комплексі Einstein Concept House, що на вулиці Златоустівській в Києві, встановили інноваційну систему контролю доступу, що дозволяє потрапити до будинку не лише за традиційними картками, але й за допомогою Touch ID та Face ID.

Панель домофону укомплектовано екраном із сенсорними кнопками. Це дозволяє мешканцям зайти до будинку, обравши один з трьох режимів: Face ID, Touch ID чи картковий доступ. Якщо мешканець загубив або забув картку, він може відкрити двері за допомогою відбитка пальця або сканування обличчя.

Доступ до будинку налаштовує управляюча компанія індивідуально для кожного жителя. Стороння людина без електронної картки чи людина, якої немає в базі мешканців, не зможе потрапити всередину.

Для гостей на екрані є кнопка виклику. Під час дзвінка до квартири її мешканець побачить на відеопанелі, хто до нього прийшов. Всі дзвінки з ІР-домофона можна синхронізувати з мобільним застосунком Sfera та відкривати двері гостям за допомогою телефону.

Смарт-систему від Dahua Technology доповнює систему безпеки від Ajax Systems. Девелопер SAGA Development встановив її у всіх помешканнях Einstein Concept House. Вона включає датчики відкриття, руху, протікання та силове реле.

Територія Einstein Concept House та заклади на першому поверсі відкриті для всіх містян. Водночас прибудинкова територія та місця загального користування перебувають під постійним відеонаглядом та синхронізуються з застосунком Sfera.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button