Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Засновник компанії Amazon Джефф Безос пожертвував 791 мільйон доларів для 16 організацій, які займаються збереженням довкілля. Про це він написав в Instagram.

Гроші отримають Фонд справедливості в області клімату та чистої енергії, Фонд ClimateWorks Foundation, проекти відновлення лісів Eden, Фонд захисту навколишнього середовища, Рада із захисту природних ресурсів, Інститут Скелястих гір, Інститут світових ресурсів, Всесвітній фонд дикої природи (WWF), Інститут біологічних досліджень Солка і інші.

«Протягом останніх кількох місяців я навчався у групи неймовірно розумних людей, які доклали зусиль для боротьби зі зміною клімату та його наслідками для громад у всьому світі. Мене надихає те, що вони роблять, і я радий допомогти їм. Пожертви в розмірі 791 мільйон доларів – це лише початок мого зобов’язання у розмірі десяти мільярдів доларів на фінансування вчених, активістів, громадських організацій та інших. Ми всі можемо захистити майбутнє Землі через сміливі дії вже зараз», – заначив Безос.

У лютому 2020 року він заявив про створення «Фонду Землі Безоса». За словами засновника Amazon, зміна клімату служить найбільшою загрозою для планети. Гроші з фонду виділятимуться вченим, активістам і неурядовим організаціям, що працюють над цією проблемою. Спочатку видавати гранти він планував влітку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button