Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Grigoriy Leo

Під час капремонту на проспекті Любомира Гузара у Солом’янському районі «обірвали» велосипедну доріжку всупереч проєктній документації. У «Київавтодорі» виданню «Вечірній Київ» заявили, що зробили це за «побажанням поліції».

З посиланням на поліцію «Київавтодор» заявив, що саме на місці, де «обірвали» велодоріжку знаходиться так названа «сліпа зона» – простір навколо машини, який водій не може побачити зі свого місця.

У комунальній корпорації наразі розробляють нову схему велодоріжки. Варто відзначити, що без підпису Департаменту транспортної інфраструктури КМДА жодна нова схема організації дорожнього руху та новий генплан будівництва не може бути реалізований.

На місці, де «обірвали» велодоріжку є три сходинки, що могло стати причиною її необлаштування. Натомість у проєкті на даній ділянці передбачена велодоріжка, а замість сходинок там має буди пологий спуск.

У поліції кажуть, що справді «сліпі зони» знаходиться з двох з’їздів-заїздів зі сторони лікарні та житлової забудови, ці ділянки вже поставили на чергу щодо встановлення світлофорів. Вже потім там облаштують велоінфраструктуру.

До того ж, у «Київавтодорі» заявили, що закінчили облаштовувати велодоріжку на проспекті Гузара. Невідомо, чи буде велоінфраструктура облаштована остаточно.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button