Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Barout

У Києві відкрили Torisho Izakaya Sushi Bar, який поєднує формати суші-бару та традиційного японського пабу ідзакая, повідомляє Barout.

В Японії ідзакая – недорогі паби, поширені повсюдно, але найбільше – в районі залізничних станцій. У них подають передусім пиво, саке і рисову горілку сьотю, а до них пропонують великий вибір закусок. В інтер’єрі зазвичай є барна стійка та столики. Прийнято відразу подавати гостю закуску – або коштом закладу, або як плата за посадку.

У багатьох ідзакая саке наливають у дерев’яні горнятка масу – прийнято наливати до самого краєчку. У Torisho Izakaya масу використали для оформлення подачі коктейля. Фото: facebook.com/torisho.izakaya

Новий київський заклад розташовано на мінус першому поверсі ресторану японської мережі Torisho, що на вулиці Шота Руставелі, 12. Компанія, яка реалізувала проєкт, також раніше запустила Menya Musashi та 3B Cafe.

«Ми хочемо максимально передати атмосферу японського формату ідзакая, створивши автентичне місце з традиційною кухнею та напоями, де люди почуватимуться невимушено», – зазначають власники.

Фото: Barout

У Torisho Izakaya пропонують чотири види саке вартістю 69-149 гривень за 50 мл, п’ять настоянок на основі саке (29 гривень за 50 мл) і рисове пиво власного виробництва. Також є «саке -буми» – поєднання саке з пивом (59 гривень за 200 мл) і авторські коктейлі.

За меню суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта. Готують, до прикладу, нігірі (19-45 гривень), гункани (35-65 гривень), хосомакі (29-105 гривень), футомакі (69-159 гривень) та урамакі (105-195 гривень).

Алон Тан. Фото: facebook.com/torisho.izakaya

До 25 листопада діє 25% знижка на всі суші.  З усім меню можна ознайомитися за посиланням.

Інтер’єр прикрасили деревом і неоном. Додали малюнки французького художника-анімаліста Paiheme, а на полицях розмістили колекцію манги One Pice.

Фото: Barout

Години роботи Torisho Izakaya – 13:00-15:00, 18:00-21:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button