Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kyivcity.gov.ua

Комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» оголосило аукціон на чотири перехоплювальних паркінги сумарно на 820 місць, повідомляє КМДА, яку очолює Віталій Кличко.

Паркувальні майданчики планують розмістити біля станції метро «Видубичі» (на 193 паркомісця), метро «Теремки» (на 50 паркомісць), на перетині вулиць Тираспольської та Щусєва в Шевченківському районі (на 137 паркомісць), на проспекті Палладіна, 31, в Святошинському  районі, (на 440 паркомісць).

Початкова вартість одного паркомісця – 5,85 гривень за один день експлуатації. Розмір гарантійного внеску – 100 тисяч гривень. Мінімальний крок аукціону – 0,18 гривень.

У жовтні відкрили перехоплювальний паркінг на 93 автомобілі біля станції метро «Героїв Дніпра». Дещо раніше перехоплювальний паркінг відкрили біля станції метро «Видубичі» на 123 місць та «Академмістечко» на 250.

23 липня депутати Київської міської ради проголосували за облаштування шести перехоплювальних паркінгів біля кінцевих станцій метро: «Лісова», «Видубичі», «Святошин», «Червоний Хутір», «Сирець».

За даними КМДА у Києві зареєстровані 1,2 мільйони авто, що в три-чотири рази перевищує кількість авто, на яку розрахована столиця. У проєкті Генплану міста планується, що міська електричка має об’єднати існуючі та перспективні станції метрополітену, а у місцях їхнього перетину мають побудувати комплексні пересадочні вузли, де передбачені ще й перехоплювальні паркінги. Загалом розглядається можливість облаштування 23-х таких майданчиків.

Читайте також: Що таке перехоплювальний паркінг та як він може допомогти розвантажити Київ від автівок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button