Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На зимові свята «Укрзалізниця» запускає новий поїзд «Інтерсіті» з Києва до карпатського курорту Славське. Розклад вже є на сайті перевізника, проте продаж квитків ще не відкрито.

Поїзд ІС №705/706 курсуватиме щоденно з 15 грудня до 17 січня. Маршрут пролягає через Коростень, Підзамче, Львів і Стрий.

З Києва поїзд рушає о 6:00 і прибуває у Славське о 13:16. У зворотній бік відправляється за Славського о 16:20 та прибуває до Києва о 23:57.

Як повідомляє LB.ua, в «Укрзалізниці» змінили маршрут «Інтерсіті» Київ-Перемишль, який закрили з початку карантину – після Львова поїзд їхатиме не до Польщі, а у Стрий і Славське.

Чи курсуватиме новий «Інтерсіті» після 17 січня, залежатиме від пасажиропотоку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button