Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/hihi.thailand

У листопаді цього року ресторану «Тайський привіт», що у Чеховському провулку в Києві, виповнюється рік. До цієї дати Даша і Міша Кацуріни презентували документальний фільм про процес створення ресторану.

«Рівно рік тому ми відкрили ресторан “Тайський привіт”. Його створення було нашою найцікавішою, найскладнішою і найдорожчою ресторанною пригодою. Ми витратили на нього 650 тисяч доларів, майже два роки життя і, заради експерименту, зняли весь процес на невелику екшн-камеру марки Sony», – розповідають Міша та Даша Кацуріни.

У фільмі «Тайський Привіт: як народжуються ресторани» показано весь закулісний процес створення цього бізнесу – подорожі до Таїланду, пошук кухарів та приміщення, купівлю рецептів у тайців, робота з архітекторами і дизайнерами, «будівельне кидалово», продаж нерухомості з метою виплати кредитів тощо.

Також у фільмі є історія про те, як Міша випадково познайомився з власним батьком, якого не бачив все життя і знайшов на YouTube, де той співав на конкурсі християнської пісні.

Дизайн інтер’єру розробляли Слава Балбек і Антон Шнайдер. Фото: facebook.com/hihi.thailand

На честь дня народження ресторану «Планета кіно» та «Тайський привіт» випустили попкорн Pumpidup зі смаком тайського каррі. Його можна придбати безпосередньо у «Тайському привіті».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button