Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/gastronomfoodwinebar

Третього грудня на вулиці Володимирській поблизу станцій метро «Університет» та «Площа Льва Толстого» відкриється новий заклад Gastronom food&wine bar, повідомляє PostEat.

Ресторан розмістили у пам’ятці архітектури – прибутковому будинку Берла Мороза, збудованому в 1910-1912 роках у стилі модерн. У радянські часи тут функціонували кафе-ресторан, булочна-кондитерська, молочний магазин тощо. Власники нового закладу стверджують, що «починають нову історію гастроному», проте, вочевидь, цей заклад буде дещо менш доступний, ніж радянський гастроном – заклад відносять до середнього цінового сегменту, що передбачає приблизний чек у 300 гривень на одну людину.

Фото: facebook.com/gastronomfoodwinebar

У ресторані страви подаватимють у трьох форматах: у першому – fast smart food – пропонують обрати вже готовета спаковане меню на сніданок, обід чи вечерю з вітрини закладу. У меню боули, салати, гарніри, котлети, страви з рибою, десерти без цукру, локшина без глютену, сендвічі та намазки до хліба.

У форматі slow smart food пропонують страви від шефа з основного меню, серед яких – грибна юшка з карпатською фореллю, борщ з півнем, голубці з м’ясом півня та сиром горгонзола тощо.

Формат wine & dine передбачає вино, до якого за бажання можна додати пейрінги з основного меню. Винна карта налічує понад 140 позицій.

Адміністрація ресторану запевняє, що до відкриття встановлять систему фільтрації та очищення повітря, яка інактивує шкідливі мікроорганізми.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button