В Києві на місці радянського гастроному відкривають бар-ресторан Gastronom
У ресторані страви подаватимуть у трьох форматах: швидкий, повільний та до вина.
У ресторані страви подаватимуть у трьох форматах: швидкий, повільний та до вина.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Третього грудня на вулиці Володимирській поблизу станцій метро «Університет» та «Площа Льва Толстого» відкриється новий заклад Gastronom food&wine bar, повідомляє PostEat.
Ресторан розмістили у пам’ятці архітектури – прибутковому будинку Берла Мороза, збудованому в 1910-1912 роках у стилі модерн. У радянські часи тут функціонували кафе-ресторан, булочна-кондитерська, молочний магазин тощо. Власники нового закладу стверджують, що «починають нову історію гастроному», проте, вочевидь, цей заклад буде дещо менш доступний, ніж радянський гастроном – заклад відносять до середнього цінового сегменту, що передбачає приблизний чек у 300 гривень на одну людину.
У ресторані страви подаватимють у трьох форматах: у першому – fast smart food – пропонують обрати вже готовета спаковане меню на сніданок, обід чи вечерю з вітрини закладу. У меню боули, салати, гарніри, котлети, страви з рибою, десерти без цукру, локшина без глютену, сендвічі та намазки до хліба.
У форматі slow smart food пропонують страви від шефа з основного меню, серед яких – грибна юшка з карпатською фореллю, борщ з півнем, голубці з м’ясом півня та сиром горгонзола тощо.
Формат wine & dine передбачає вино, до якого за бажання можна додати пейрінги з основного меню. Винна карта налічує понад 140 позицій.
Адміністрація ресторану запевняє, що до відкриття встановлять систему фільтрації та очищення повітря, яка інактивує шкідливі мікроорганізми.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті