Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23599 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Jon Tyson, Unsplash

Сервіс доставки їжі Glovo запроваджує опцію самовивозу замовлення. Користувачі можуть замовити страви у застосунку та самостійно забрати їх із ресторану чи кафе, повідомляє ITC.

Відповідно, доплачувати за доставку не потрібно. Також замовлення можна запланувати на конкретний час. Опція дозволяє ресторанам пропонувати додаткові продукти. У застосунку режим називається «на виніс», його можна обрати в меню «Ресторани» або «Кава і десерти».

У Glovo вважають, що самовивіз, по-перше, є ще одним способом знизити кількість фізичних контекстів між людьми під час пандемії, а по-друге, є додаткою можливістю доходу ресторанів. Прогнозують приріст замовлень на 2-5%.

Така опція вже є в Італії та Іспанії, зараз її запустили для України, Польщі, Грузії, Кенії, та Кот-д’Івуару. Поки що опція самовивозу активована для 8% закладів-партнерів Glovo, до кінця грудня обіцяють підключити 90%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button