Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Кількість постанов про перевищення швидкості в Україні знизилась майже на 30% за час роботи системи автофіксації порушень ПДР. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

До кінця року буде підготовлено до встановлення 220 камер. А протягом наступного, 2021 року – ще 300 камер. На сьогоднішній день встановлено та працює 45 камер автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР. Система автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР запрацювала першого червня 2020 року.

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, 24 листопада в Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів. Зокрема, відтепер пішоходи зобов’язані носити жилет, стрічку чи наліпку зі світлоповертальними елементами – якщо рухаються проїжджою частиною чи узбіччям у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

Водночас велосипедистам дозволили рух смугою для громадського транспорту. Водіїв та пасажирів таксі зобов’язали пристібатися пасками безпеки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button