Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Міністерство охорони здоров’я затвердило оціночні дані по вакцинації від COVID-19. В 2021 році щеплення планують зробити майже 21 мільйону українців. Про це сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час круглого столу за результатами першого року впровадження Стратегії імунопрофілактики, повідомляє УНІАН.

За його словами, три-чотири мільйонів українців отримають вакцину від фонду COVAX. Зокрема, раніше повідомлялося, що COVAX підтвердив виділення Україні вакцини від коронавірусу. Безкоштовно вакцинуватися зможуть 20% українців. 16 мільйони українців вакцинуватимуть за кошти з держбюджету. На цей час у держбюджеті передбачено 2,6 мільярди гривень на закупівлю вакцини.

Крім того, Європейський інвестиційний банк розглядає можливість перерозподілення 50 мільйонів євро в межах спільного проєкту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» на протидію пандемії COVID-19. Також наразі завершуються переговори щодо близько 50-75 мільйонів доларів від Світового банку. За його словами, це дозволить Україні закрити всю потребу в засобах для імунопрофілактики COVID-19.

Фото: unsplash.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button