Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Велика Британія стала першою країною у світі, яка схвалила вакцину від коронавірусу виробництва фармацевтичних компаній Pfizer/BioNTech для широкого використання, повідомляє BBC.

Регулятор MHRA заявив, що вакцина, яка забезпечує до 95% захисту від Covid-19, безпечна для використання вже з наступного тижня. Імунізація може розпочатися вже протягом декількох днів для людей з груп з високим пріоритетом.

Велика Британія вже замовила 40 мільйонів доз вакцини – достатньо, щоб вакцинувати 20 мільйонів осіб, по дві ін’єкції кожному. Найближчим часом має бути доступно близько десять мільйонів доз.

Міністр охорони здоров’я країни Метт Хенкок написав у своєму Twitter, що «Національна служба здоров’я готова почати вакцинацію на початку наступного тижня».

Нагадаємо, декілька днів тому американська авіакомпанія United Airlines почала літаками розвозити по країнам світу вакцину від Covid-19 Pfizer. Компанія планує поширити вакцину через склади в американських штатах Мічиган і Вісконсин, а також в Бельгії та Німеччині. У транспортуванні вакцини задіяні десятки літаків.

Для експортування вакцини авіакомпанії дали запит на транспортування 6,8 тонн сухого льоду – це в п’ять разів більше, ніж треба за законом.

Фото: pfizer.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button