Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: pxfuel

Електронний медичний сервіс Helsi, який допомагає записуватися до лікаря, отримав застосунок для смартфонів, повідомляє пресслужба КМДА. Раніше пацієнти користувалися лише сайтом helsi.me.

Сервіс допомагає знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатись до нього або записати своїх рідних до обраної клініки та спеціаліста.

Розробники обіцяють, що з оновленнями будуть доступні нові опції – передусім телемедичні консультації. Через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати висновок фахівця. Додатково перед прийомом пацієнт та лікар двічі отримають електронне нагадування – за день до прийому та у день прийому – аби вчасно провести відеоконсультацію.

Планують також зробити доступним перегляд результатів прийому. Після відвідування лікаря пацієнт зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення.

Також стане доступним сервіс «Ліки онлайн» із простим алгоритмом дій пацієнта: записався на прийом, відвідав лікаря, лікар встановив діагноз, призначив лікування, виписав рецепт, знайшов ліки та забронював, далі отримує нагадування, що треба приймати ліки.

Мобільний застосунок Helsi.me доступний: на iOS та на Android.

Система Helsi, підключена до eHealth, працює з 2016 року. Щодня через сайт helsi.me на прийом до лікаря записуються 210 тисяч пацієнтів. Системою користуються понад 1,1 тисячі закладів охорони здоров’я та 21 тисяча лікарів по всій Україні. Самих тільки сімейних лікарів у системі – понад 12 тисяч.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button