Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


На перехресті вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького, де нещодавно встановили острівець безпеки, оновили дорожню розмітку та розширили пішохідний перехід, повідомив киянин Ігор Іванов.

На Хрещатику облаштовані чотири смуги в одну сторону: дві з них прямо в сторону Майдану Незалежності, дві інші смуги – поворот ліворуч на вулицю Богдана Хмельницького.

За його словами, рух транспорту через оновлення розмітки не змінився.

«В цілому рух по перехрестю не змінився, всі ті ж самі смуги, світлофор. Тільки тепер складніше порушувати правила. Наприклад, неправильно їхати по рядності, нова розмітка чітко вказує, з якої смуги повертати, не вийде з третьої поїхати прямо, чи з другої вклинитись в лівий поворот», – пояснив Іванов.

Нещодавно біля київського Центрального універмагу на переході встановили зйомний острівець безпеки. Острівець безпеки створили завдяки реалізації проєкту Громадського бюджету Urban Crew, який переміг у 2017 році.

Місяць тому біля ЦУМу почав працювати підземний перехід, який був закритий на реконструкцію в 2016 році. Підземний перехід на Хрещатику перекрили у 2016 році, після чого у квітні 2017 року там облаштували перший наземний перехід на центральній вулиці Києва. Перехід знаходиться на балансі компанії Еста Холдинг.

Фото: Ігор Іванов

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button