Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Американський журнал, присвячений архітектурі, дизайну та інтер’єру Dezeen представив список з десяти найкращих готелів 2020 року.

Saint Hotel, Греція

Готель, створений архітектурною студією Kapsimalis Architects, розташований у скелястому пагорбі на острові Санторіні. Номери готелю нагадують печеру, а з вікон відкривається панорамний вид на океан. Стіни і майже всі меблі білого кольору і повторюють фасади будинків, розташованих уздовж берегової лінії.

The Tiing, Балі

Матеріалами для будівництва цього готелю стали бетон і місцевий бамбук. Вікна кожного з 14 номерів з одного боку виходять до джунглів, а з іншого – до узбережжя океану.

Círculo Mexicano, Мексика

У готелі в Мехіко естетика мінімалізму заснована на звичаях шейкерів, християнської секти. Аскетичні номери витримані в білому кольорі і декоровані дерев’яними меблями і аксесуарами.

Canine and Feline Hotel, Португалія

Готель для домашніх тварин, розташований на місці старого виноградника. Тут коти та собаки можуть вільно ходити по території, купатися в басейні, відвідувати салон для грумінгу. Живуть тварини в окремих блоках-номерах.

Santa Monica Proper, США

Цей готель є прикладом еклектичного дизайну, що поєднує вінтаж із сучасними предметами. На даху готелю розташовані ресторан і басейн.

Monte Uzulu, Мексика

Готель в Оахаці розташований на схилі пагорба в джунглях, звідки відкривається вид на Тихий океан. В оформленні інтер’єрів дизайнери студій Taller Lu’um і At-te використовували природні матеріали: стіни номерів вкриті штукатуркою, яка містить землю і вапно, а дах покритий соломою з пальмового листя.

Hotel Les Deux Gares, Франція

Дизайнери через інтер’єру прагнули передати дух Парижа. Геометричне килимове покриття, смугастий декор, яскраві шпалери, оббивка диванів з леопардовим принтом, портрети на стінах ручної роботи робить його зразком максималізму.

Six Senses Shaharut, Ізраїль

Готель розташований в пустелі Негев, для оздоблення інтер’єру використані місцеві вапняк і кремінь. Його автори надихалися будівлями кочового племені набатеїв, які жили тут понад дві тисячі років тому. Деякі номери обладнані власним басейном.

Aka Patagonia, Чилі

Готель в портовому місті Пуерто-Наталес, що в Патагонії, складається з шести котеджів, побудованих з дерева ленга. З одного боку будинку відсутні вікна, а з іншого боку розташовані широкі засклені панелі. Ідея дизайну – дати можливість відчути безперервне життя природи як всередині, так і зовні.

Birch, Велика Британія

Готель розташований в садибі XVIII століття у Хартфордширі. Дизайнери зберегли недоторканою більшу частину будівлі і всі оригінальні деталі декору – дерев’яні панелі, карнизи і навіть зношені мостини.

Фото: dezeen.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button