Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Бібліотеку імені Миколи Костомарова у Шевченківському районі Києва перетворили на бібліохаб. Зараз простір працює у тестовому режимі, повідомляє Департамент культури КМДА.

Бібліотеку, яка розміщена у окремому двоповерховому приміщені, повністю відремонтували і доповнили інклюзивними елементами та ліфтом.

Для відвідувачів створили 24 комп’ютеризованих робочих місця (12 стаціонарних та 12 мобільних), підключили Wi-Fi, облаштували новий мультимедійний зал, дитячу кімнату, кухню.

У Шевченківській РДА повідомляли, що в оновленому закладі буде приміщення з цифровою астрономічною лабораторією.

У 2020 році також в Києві оновили дитячу бібліотеку, перетворивши її на бібліохаб. Бібліотека № 115 — є найбільшою дитячою бібліотекою Деснянського району міста Києва. В кінці 2018 року за оновлення книгозбирні взялася ГО «Бібліотека майбутнього», щоб перетворити її на сучасний бібліохаб.
Оновленням займалось архітектурне бюро Arcité. В процесі реновації оновили інтер’єр фасаду та простір навколо бібліотеки.

Фото: facebook.com/kyivculture

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button